Verzekeringen Hendriks AssurantiŽn en FinanciŽle Dienstverlening

VERZEKERINGEN

Home > Verzekeringen


 

Hendriks AssurantiŽn en FinanciŽle Dienstverlening is een onafhankelijk tussenpersoon voor verzekeringsadvies. Door middel van onafhankelijk advies vergelijken en bemiddelen wij voor een scala van aanbieders. Wij beschouwen het als ťťn van onze belangrijkste taken u te adviseren in het kiezen van een bij uw persoonlijke situatie best passend verzekeringspakket.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een gunstige maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft. Daarnaast is het mogelijk om uw particuliere verzekeringen zoals een autoverzekering, motorverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheids-verzekering, rechtsbijstandverzekering en (doorlopende) reisverzekering af te sluiten in ťťn pakket. Zo'n verzekeringspakket kan behoorlijke korting opleveren.

 

In tegenstelling tot de vele websites waar verzekeringen worden aangeboden kunt u bij ons altijd terugvallen op een adviseur. U kunt bij ons direct terecht met bijvoorbeeld een schadeclaim zonder steeds andere medewerkers te spreken krijgen.

Onze jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren uit Venlo en omstreken (onder meer Belfeld, Tegelen, Reuver, Maasbree, Panningen en Helden) al jarenlang tevreden klanten zijn ťn blijven. U kunt altijd contact met ons opnemen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen zijn over verzekeringen.


 • RegioBank

  Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. U kunt bij ons terecht voor bankzaken als sparen, betalen en lenen.
 • Lees meer RegioBank Venlo Belfeld
 

  Verzekeringen

  Een verzekering die bij u past en tevens voordelig is? Wij helpen u de beste verzekering te vinden. Doordat wij geheel onafhankelijk adviseren kunnen wij u altijd de beste voorstellen doen.
 • Lees meer Verzekeringen
 
 • Hypotheken

  Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Wij geven advies over de verschillende hypotheek- vormen en bekijken samen welke hypotheek het beste bij u past.
 • Lees meer Hypotheken
 
 • Pensioenen

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een goed pensioen- inkomen. U kunt zelf sparen of beleggen, maar u kunt ook met belastingvoordeel een lijfrenteverzekering afsluiten of een bankspaarrekening openen.
 • Lees meer Pensioenen
 
 • Fiscale adviezen

  Het recht en de vele wetten bieden veel valkuilen, maar ook mogelijkheden. Wij staan u bij met advies om hier het maximale uit kunt halen. Wij helpen u bij uiteenlopende fiscale vraagstukken op het gebied van de meest voorkomende belastingsoorten.
 • Lees meer Fiscale adviezen
 
 • Over ons

  Voor alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, fiscale adviezen en bankzaken kunt u bij ons terecht. Lees hier ook meer over SEH, Kifid en AFM.
 • Lees meer Over ons