Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening
Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening

OVER ONS

Home > Over ons


 

Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening is in 2003 opgericht. Voor alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen en fiscale adviezen kunt u bij ons terecht.

Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening is ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank Venlo Belfeld. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Wij zijn Erkend Hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij, naast ruime praktijkervaring, in bezit zijn van alle vereiste diploma's en elk jaar bijscholing volgen met als doel u van deskundig en integer hypotheekadvies te voorzien. De Erkenning wordt geregistreerd door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Via de Erkenningsregeling wil de stichting de kwaliteit van het hypotheekadvies verder verbeteren en zo de belangen van de consument zeker stellen.

Daarnaast staan wij ingeschreven bij Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) en de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Bij Kifid kunt u terecht wanneer u een klacht hebt over financiële producten of diensten. Zij bemiddelen in geschillen tussen consumenten en banken, verzekeraars, intermediairs en andere financiële dienstverleners. De AFM houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het doel van de AFM is dat dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten bovendien op een duidelijke en eerlijke manier werken.

 

Erkend Hypotheekadviseur


Kifid


AFM
AFM register nummer 12015974


Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel Venlo nummer 12059602
 • RegioBank

  Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. U kunt bij ons terecht voor bankzaken als sparen, betalen en lenen.
 • Lees meer RegioBank Venlo Belfeld
 

  Verzekeringen

  Een verzekering die bij u past en tevens voordelig is? Wij helpen u de beste verzekering te vinden. Doordat wij geheel onafhankelijk adviseren kunnen wij u altijd de beste voorstellen doen.
 • Lees meer Verzekeringen
 
 • Hypotheken

  Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Wij geven advies over de verschillende hypotheek- vormen en bekijken samen welke hypotheek het beste bij u past.
 • Lees meer Hypotheken
 
 • Pensioenen

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een goed pensioen- inkomen. U kunt zelf sparen of beleggen, maar u kunt ook met belastingvoordeel een lijfrenteverzekering afsluiten of een bankspaarrekening openen.
 • Lees meer Pensioenen
 
 • Fiscale adviezen

  Het recht en de vele wetten bieden veel valkuilen, maar ook mogelijkheden. Wij staan u bij met advies om hier het maximale uit kunt halen. Wij helpen u bij uiteenlopende fiscale vraagstukken op het gebied van de meest voorkomende belastingsoorten.
 • Lees meer Fiscale adviezen
 
 • Over ons

  Voor alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, fiscale adviezen en bankzaken kunt u bij ons terecht. Lees hier ook meer over SEH, Kifid en AFM.
 • Lees meer Over ons