Hypotheken Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening

HYPOTHEKEN

Home > Hypotheken


 

In de meeste gevallen is een woning de grootste aankoop in uw leven. Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening is Erkend Hypotheekadviseur en daarmee kiest u voor de zekerheid van een ervaren en deskundig financieel adviseur. Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Wij bieden u inzicht in uw persoonlijke financiële situatie en kunnen u van onafhankelijk advies voorzien door een scala van aanbieders te vergelijken. Naast alle wettelijke eisen die door de overheid aan financieel adviseurs worden gesteld, wordt wij jaarlijks bijgeschoold en getraind en voortdurend op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op ons vakgebied en in (fiscale) wet- en regelgeving.

 

Er kunnen ook andere wensen grote invloed hebben op uw financiële situatie. Wat als u bijvoorbeeld niet tot uw 67e wilt doorwerken en eerder wil stoppen met werken of een eigen bedrijf wil beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Ook hiermee kunnen wij u helpen. Tevens kunnen wijzigingen in uw persoonlijke situatie impact hebben op uw financiën. Het is belangrijk om vat te houden op uw financiën daar verkeerde financiële keuzes vaak lastig te herstellen zijn.

Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.


 • RegioBank

  Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. U kunt bij ons terecht voor bankzaken als sparen, betalen en lenen.
 • Lees meer RegioBank Venlo Belfeld
 

  Verzekeringen

  Een verzekering die bij u past en tevens voordelig is? Wij helpen u de beste verzekering te vinden. Doordat wij geheel onafhankelijk adviseren kunnen wij u altijd de beste voorstellen doen.
 • Lees meer Verzekeringen
 
 • Hypotheken

  Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Wij geven advies over de verschillende hypotheek- vormen en bekijken samen welke hypotheek het beste bij u past.
 • Lees meer Hypotheken
 
 • Pensioenen

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een goed pensioen- inkomen. U kunt zelf sparen of beleggen, maar u kunt ook met belastingvoordeel een lijfrenteverzekering afsluiten of een bankspaarrekening openen.
 • Lees meer Pensioenen
 
 • Fiscale adviezen

  Het recht en de vele wetten bieden veel valkuilen, maar ook mogelijkheden. Wij staan u bij met advies om hier het maximale uit kunt halen. Wij helpen u bij uiteenlopende fiscale vraagstukken op het gebied van de meest voorkomende belastingsoorten.
 • Lees meer Fiscale adviezen
 
 • Over ons

  Voor alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, fiscale adviezen en bankzaken kunt u bij ons terecht. Lees hier ook meer over SEH, Kifid en AFM.
 • Lees meer Over ons