Fiscale Adviezen Hendriks Assurantiën en Financiële Dienstverlening

FISCALE ADVIEZEN

Home > Fiscale adviezen


 

Fiscale adviezen kunnen u zeer goed helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van fiscale aspecten. U hebt lang niet altijd door hoe vaak u eigenlijk in aanraking komt met de belastingdienst. U wilt natuurlijk optimaal profiteren van de beschikbare aftrekposten en zeker niet te veel aan de fiscus betalen. Maar welke aftrekposten zijn er nu allemaal en hoe maakt u hier gebruik van?

Om de juiste fiscale adviezen te krijgen, is het absoluut handig om een fiscaal adviseur in te schakelen. Met het juiste inzicht in uw situatie weten wij precies wat voor u het beste is en kunnen u daarom de beste adviezen geven die anderen, waaronder ook websites op internet, niet zouden kunnen geven.

 

U kunt bij ons terecht voor aangiften inkomstenbelasting, dividendbelasting, vennootschapsbelasting, omzet- en overdrachtbelasting en bezwaarschriften. Ook bieden wij zakelijk fiscaal advies bij bijvoorbeeld de te kiezen ondernemingsvorm, maar ook bij herstructureringen, bedrijfsopvolging of bedrijfswaarderingen. Ons particulier fiscaal advies bestaat uit onder meer (aangifte) inkomstenbelasting, bezwaarschriften en schenkingen.

Bij eventuele gesprekken en ook andere correspondentie met de belastingdienst staan we graag aan uw zijde, ongeacht het onderwerp of de procedure.


 • RegioBank

  Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u het complete productenpakket van RegioBank aanbieden. U kunt bij ons terecht voor bankzaken als sparen, betalen en lenen.
 • Lees meer RegioBank Venlo Belfeld
 

  Verzekeringen

  Een verzekering die bij u past en tevens voordelig is? Wij helpen u de beste verzekering te vinden. Doordat wij geheel onafhankelijk adviseren kunnen wij u altijd de beste voorstellen doen.
 • Lees meer Verzekeringen
 
 • Hypotheken

  Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Wij geven advies over de verschillende hypotheek- vormen en bekijken samen welke hypotheek het beste bij u past.
 • Lees meer Hypotheken
 
 • Pensioenen

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een goed pensioen- inkomen. U kunt zelf sparen of beleggen, maar u kunt ook met belastingvoordeel een lijfrenteverzekering afsluiten of een bankspaarrekening openen.
 • Lees meer Pensioenen
 
 • Fiscale adviezen

  Het recht en de vele wetten bieden veel valkuilen, maar ook mogelijkheden. Wij staan u bij met advies om hier het maximale uit kunt halen. Wij helpen u bij uiteenlopende fiscale vraagstukken op het gebied van de meest voorkomende belastingsoorten.
 • Lees meer Fiscale adviezen
 
 • Over ons

  Voor alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, fiscale adviezen en bankzaken kunt u bij ons terecht. Lees hier ook meer over SEH, Kifid en AFM.
 • Lees meer Over ons